Happiness Journey

2017-02-09

KIEGYENSÚLYOZOTT, HOSSZÚ TÁVÚ FEJLŐDÉS!

VIDÁMABBAN, A JÓ DOLGOKRA HANGOLVA, A LEGTÖBBET KIHOZVA ÖNMAGUNKBÓL!

Egy napos nyílt program. A program minimum 15 fő részvételével indul.

Programunk neked szól, ha szeretnéd a gyakorlatban is megismerni Shawn Anchor módszertanát, vagy szervezetfejlesztőként, HR szakértőként, trénerként szeretnéd alkalmazni.

Az 1 napos programon a pozitív pszichológia eredményeivel és azokra épülő gyakorlati tippekkel ismertetünk meg. Megtanulhatod milyen gyakorlatok által növelheted mindennapi jól-léted.

 

A résztvevők olyan gyakorlati tippekkel, eszközökkel távoznak a programról, amit mind munkahelyi, mind családi környezetben hatékonyan alkalmazhatnak.

Helyszín Budapest központjában. Early bird jelentkezés 2017. január 15-ig. 

A módszerről itt és a programról itt olvashat.

Friss blogbejegyzések

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Szülői szavak, amik nélkül nehezen lesz sikeres a gyerek: felnőttként mutatkozik meg

2019-04-24

Az emberi sors alakulásában számos tényező közrejátszik, de talán mind közül a legtöbbet a szülői viselkedés nyom a latban.

Vélemények

PM SZALON 2019. MÁRCIUS

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2019-02-25