Pozitív toborzás/kiválasztás

“A HR a lehetőségek művészete.”

Tanácsadási folyamatainkban pozitív szemlélettel segítjük a toborzási, kiválasztási, kompetencia kibontakoztatási folyamatokat. Képezzük a HR munkatársakat és a szervezetben felmerülő kérdésekre méréssel megalapozott egzakt választ adunk. Fókuszálunk a vezetői igények, szervezeti sturktúra és HR összhang megteremtésére.

A jövő munkáltatója új értékajánlattal alakítja munkavállalói körét. A vezetők három fő szempontot tartanak szem előtt a szervezeti kultúra kialakításánál: Fejlődés; Kapcsolatok; Hatás. Abban a szervezeti kultúrában, ahol az említett szempontok meghatározzák a kultúrát mind a vezetők, mind a munkatársak jobban érzik magukat, elkötelezettebbek és eredményesebbek. A munkahelyen megjelenik a valódi egyéni cél, az önmegvalósítás, mindezt a szervezeti célok elérése közben teszik.

 

Pozitív recruitment eszköztárunk azon túlmenően, hogy a kiválasztás, toborzásban a szakmai kompetenciák meglétére fókuszálunk, támogatást nyújt a szervezetbe illeszkedő, energizáló, inspiráló munkatársak kiválasztásában, továbbá az új munkaerő beintegrálásában.

/upload/files/200/lide1-5951.jpg

Lehetőségek a szervezetekben:

  1. Célok megvizsgálása, újradefiniálása, hogy láthatóvá váljon, a munkatársak célorientáltak munkájukban.
  2. Szervezeti bizalom és átláthatóság növelése, ahol hibázni elfogadott és a nehéz kérdéseket, dolgokat is ki lehet mondani.
  3. Olyan toborzási, kiválasztási szemlélet, ahol a fejlődés (növekedési szemlélet/growth mindset), a kapcsolatok és a hatás hangsúlyt kap.

Lehetőségek a toborzás/kiválasztás során:

  1. Megtalálni azokat a jelölteket, akik növekedési szemlélettel, kiemelkedő szociális készségekkel járulnak hozzá a szervezeti kultúra fenntartásához és javításához.
  2. A szervezeti onboarding újragondolásával gyorsabb és eredményesebb beilleszkedés, az egyéni célok figyelembe vételével és az egyediség megtartásával.
  3. Láttatni, tudatosítani a rövid és hosszú távú hatást az egyén és a szervezet szintjén.

Friss blogbejegyzések

Kiderült: Tatabányán élnek a legboldogabb magyarok

2019-04-17

Tatabánya - Az egykori bányászváros, Tatabánya lett hivatalosan és tudományosan a legboldogabb település Magyarországon.

Beszélgetés a tojásdíszítés királynőjével

2019-04-16
Zsigóné Kati népi iparművész hihetetlenül pozitív, kreatív és életimádó. Nehéz gyermekkora volt, de kitartásának hála a csúcsra jutott. Nyolc művészeti ágat űz, mindennél többre tartja a családját, és hajtják az új kihívások. Húsvét apropóján munkájáról, sikereiről beszélgettünk vele.
Vélemények

Brigitta Simo

2017-04-04

"Bea was a real asset in the coach team. She is a very nice person to work with. She is an excellent professional who does her work with dedication and enthusiasm. She easily communicates with all type of people, creative, pro-active and goal-oriented. For me as an administrative person, it was a pleasure to work with her. Even she was working as a field coach, she did her admin tasks punctually as well."


 


 


Brigitta Simo
Specialized Procurement Analyst