Rólunk

A Positive Attitude Consulting Kft.-t 2014-ben tapasztalt tanácsadók alapították azzal az elsődleges céllal, hogy Magyarországon és Európában elérhetővé váljon az üzleti tanácsadás gyakorlatában a pozitív pszichológia eszköztára. 2017 óta Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Hollandiában és az Egyesült Államokban vannak partnerszervezeteink.

A POZITÍV SIKEREK, A TUDATOS JELENLÉT programok az egyéni fejlesztésből kiindulva érnek el szervezeti szintű hatékonyságjavulást és profitnövekedést. Azon túlmenően, hogy javul a munkatársi elköteleződés, a szervezeti klíma a program alkalmazásával, abban is tudunk segíteni, hogy egy-egy változási folyamat miként válik fenntarthatóvá. A képlet ismert: BOLDOGSÁG - EREDMÉNY - SIKER. Pozitív szemlélettel, elkötelezettebbekké és eredményesebbekké válunk és ennek következtében a siker sem várat magára. 

 

A 2014-ben induló program ma már a világban több, mint 15 országban ismert.

 

Szakértői csapatunkban és együttműködő partnereinkkel, akik tapasztalt trénerek, tanácsadók, coachok mérnöki, közgazdasági, pszichológusi és szociológusi végzettséggel, számos területen nyújtunk szolgáltatást. Többek között: Vezetői fejlesztés; Változáskezelési tanácsadás; Együttműködésfejlesztés; Coaching; Tréning; Toborzás-kiválasztás; Kompetencia mérések, pszichológiai tesztek és szervezeti kultúra fejlesztések.

Friss blogbejegyzések

Kiderült: Tatabányán élnek a legboldogabb magyarok

2019-04-17

Tatabánya - Az egykori bányászváros, Tatabánya lett hivatalosan és tudományosan a legboldogabb település Magyarországon.

Beszélgetés a tojásdíszítés királynőjével

2019-04-16
Zsigóné Kati népi iparművész hihetetlenül pozitív, kreatív és életimádó. Nehéz gyermekkora volt, de kitartásának hála a csúcsra jutott. Nyolc művészeti ágat űz, mindennél többre tartja a családját, és hajtják az új kihívások. Húsvét apropóján munkájáról, sikereiről beszélgettünk vele.
Vélemények

Brigitta Simo

2017-04-04

"Bea was a real asset in the coach team. She is a very nice person to work with. She is an excellent professional who does her work with dedication and enthusiasm. She easily communicates with all type of people, creative, pro-active and goal-oriented. For me as an administrative person, it was a pleasure to work with her. Even she was working as a field coach, she did her admin tasks punctually as well."


 


 


Brigitta Simo
Specialized Procurement Analyst