Rólunk

A Positive Attitude Consulting Kft.-t 2014-ben tapasztalt tanácsadók alapították azzal az elsődleges céllal, hogy Magyarországon és Európában elérhetővé váljon az üzleti tanácsadás gyakorlatában a pozitív pszichológia eszköztára. 2017 óta Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Hollandiában és az Egyesült Államokban vannak partnerszervezeteink.

A POZITÍV SIKEREK, A TUDATOS JELENLÉT programok az egyéni fejlesztésből kiindulva érnek el szervezeti szintű hatékonyságjavulást és profitnövekedést. Azon túlmenően, hogy javul a munkatársi elköteleződés, a szervezeti klíma a program alkalmazásával, abban is tudunk segíteni, hogy egy-egy változási folyamat miként válik fenntarthatóvá. A képlet ismert: BOLDOGSÁG - EREDMÉNY - SIKER. Pozitív szemlélettel, elkötelezettebbekké és eredményesebbekké válunk és ennek következtében a siker sem várat magára. 

 

A 2014-ben induló program ma már a világban több, mint 15 országban ismert.

 

Szakértői csapatunkban és együttműködő partnereinkkel, akik tapasztalt trénerek, tanácsadók, coachok mérnöki, közgazdasági, pszichológusi és szociológusi végzettséggel, számos területen nyújtunk szolgáltatást. Többek között: Vezetői fejlesztés; Változáskezelési tanácsadás; Együttműködésfejlesztés; Coaching; Tréning; Toborzás-kiválasztás; Kompetencia mérések, pszichológiai tesztek és szervezeti kultúra fejlesztések.

Friss blogbejegyzések

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Szülői szavak, amik nélkül nehezen lesz sikeres a gyerek: felnőttként mutatkozik meg

2019-04-24

Az emberi sors alakulásában számos tényező közrejátszik, de talán mind közül a legtöbbet a szülői viselkedés nyom a latban.

Vélemények

Csigás Zoltán

2017-04-03

"I had the pleasure to work in a team led by Bea in the ODWS 2010 initiative, where I got to know her as a dedicated, open minded and goal-oriented professional. Her skills in organizing and project management, combined with her empathy and well-applied coaching skills ensured that our team could deliver exceptional results. I do have to highlight her skills to manage diverse expectations and a number of different demands at the same time and her ability to balance between being results-oriented and friendly. "


 


 


Csigás Zoltán
Vice President Research at EMCC & Research Director at GROW OD Group
European Mentoring and Coaching Council INTACT - Budapest