Boldogság és kiteljesedés

2017-02-07

Kisszőlősi Sz. Bea és Solymár Dóra interaktív előadása

Mi a boldogság? Mitől leszünk boldogok? Milyen hatással van a jókedv, a mosoly, a napos oldal meglátása, megélése a szürke hétköznapokra?

Tudom, hogy jobb lenne, … hogy kezdjem el? Rózsaszín szemüveg, túlzott idealizmus versus létrehozott és megélt valóság?

 

Gondolatébresztő előadásunkat ajánljuk neked, a magánembernek, a vezetőnek, a HR szakértőnek, tanároknak, közösségi- és ifjúsági munkásoknak.

Helyszín Eötvös utca 27. Budapest

A helyszínen 2000 Ft hozzájárulást kérünk.

Friss blogbejegyzések

Pozitív hírek egy hónapon át

2019-04-24

Shawn Achor, a pozitív pszichológia neves szakértője, a Boldogság mint versenyelőny és számos más publikáció szerzője azt javasolja, hogy csökkentsük a hírözön által minket elárasztó zajt, szűrjük ki mind a mennyiséget mind a negatív híreket.

Jó hír: mégsem szűnik meg a miskolci gyermekváros!

2019-04-24

Nem szűnik meg a miskolci gyermekváros, az intézmény uniós fejlesztési program keretében újul meg, ahogy az ország többi korszerűtlen gyermekotthona is – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sajtóhírekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Szülői szavak, amik nélkül nehezen lesz sikeres a gyerek: felnőttként mutatkozik meg

2019-04-24

Az emberi sors alakulásában számos tényező közrejátszik, de talán mind közül a legtöbbet a szülői viselkedés nyom a latban.

Vélemények

Csigás Zoltán

2017-04-03

"I had the pleasure to work in a team led by Bea in the ODWS 2010 initiative, where I got to know her as a dedicated, open minded and goal-oriented professional. Her skills in organizing and project management, combined with her empathy and well-applied coaching skills ensured that our team could deliver exceptional results. I do have to highlight her skills to manage diverse expectations and a number of different demands at the same time and her ability to balance between being results-oriented and friendly. "


 


 


Csigás Zoltán
Vice President Research at EMCC & Research Director at GROW OD Group
European Mentoring and Coaching Council INTACT - Budapest