Szervezet- fejlesztés

Inspiratív, energizált szervezet

Tanácsadási és tréning programjaink kialakításánál folyamatosan odafigyelünk az egyéni- és szervezeti jól lét harmóniájának fenntartására az üzleti eredményességen túlmenően.

+

A Naracs Béka Workshop

Boldogság mint versenyelőny

A workshopon a Boldogság mint versenyelőny című könyvben tudományosan részletezett 7 alapelvről tanulunk. Összességében ezek az alapelvek ugródeszkaként támogatják az embereket, csapatokat és szervezeteket, abban hogy beépítsék a “Boldogság mint versenyelőny” pozitív gyakorlatait egyéni- és csapat életükbe és a szervezeti kultúrába.

+

Vezetőfejlesztés

Széles spektrumban

Vezetőfejlesztési ajánlatunk széles spektrumúak a junior vezetőtől a tudásukat élettapasztalatukat megosztani kész vezetőknek is vannak programjaink. Folyamatosan keressük az inspiratív, vezetői szerepkörön túlnyúló fejlesztési helyzeteket, lehetőségeket. Nemzetközi mestertrénereket hozunk Budapestre, akik azon túlmenően, hogy unikális tudást hoznak, a nemzetközi trendeket is képviselik.

+

TÁRSADALMI TAGOZAT

Együttműködés a célért

Nemzteközi együttműködéseket alakítunk ki, hogy sikeresen valósítsunk meg Ifjúságot energizáló, inspiráló projekteket Európai Uniós Erasmus+ pályázatok keretében. Együttműködő partnereink Lengyelországból, Ukrajnából, Örmény országból, Szlovéniából, Romániából és Törökországból csatlakoztak a projekthez. Bővebb információval személyes megkeresés esetén szolgálunk.

+

Rólunk

A Positive Attitude Consulting Kft.-t 2014-ben tapasztalt tanácsadók alapították azzal az elsődleges céllal, hogy Magyarországon és Európában elérhetővé váljon az üzleti tanácsadás gyakorlatában a pozitív pszichológia eszköztára. 2017-ben Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországba, Romániában, Hollandiában és az Egyesült Államokban vannak partnerszervezeteink.

A POZITÍV SIKEREK, A TUDATOS JELENLÉT programok az egyéni fejlesztésből kiindulva érnek el szervezeti szintű hatékonyságjavulást és profitnövekedést.

Bővebben >>

Shawn Achor Üdvözlete

Az elkötelezett emberek többet érnek el munkájukban

Blog

Ezen a linken keresztül juthatunk el a blogbejegyzésekhez.

Videók

Ezen az oldalon néhány érrdekes videót gyűjtöttünk össze.